Dostava

DOSTAVA I PLAČENJE

Opcije dostave

Narudžba će Vama biti isporučena GSL dostavom na adresu koju ste naveli u trećem koraku Vaše narudžbe. Svoj paket možete pratiti preko lina koji je bio automatski poslan na vaša e-mail nakon toga što je pošiljka predana prijevozniku. Sva je roba na lageru te otpremljena odmah. Cijena je dostave 25 kn. Za narudžbe iznad 300 kn besplatna je dostava.

U slučaju bilo kakvih pitanja spremni smo Vam pomoći radnim danom od 8 do 15 sati na našoj [email protected]

Opcije plaćanja

POUZEĆEM / GOTOVINA

INTERNET BANKARSTVOM

BAKARSKO KARTICO

PAYPAL

Reklamacije

Svi proizvodi su detaljno pregledani prije dostave i isporučeni neoštećeni u ispravnom stanju. Vaše ćemo proizvode brižno zapakirati u naše kutije za dostavu kako bi do vas stigli neoštećeni proizvodi, isključivo u originalnoj ambalaži.

Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave ako mu je:

isporučena roba koju nije naručio

isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja

 

Ako niste zadovoljni proizvodom, možete ga vratiti o svom trošku u roku od sedam dana nakon primitka robe. Prodavatelj će odobriti povrat robe i storniranje narudžbe nakon prijema opravdane reklamacije u pisanom obliku koju vas molimo da nam pošaljete putem e-maila: [email protected]

Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, nekorišten i neoštećen (ako razlog reklamacije nije oštećenje proizvoda) uz originalni račun koji je kupac dobio uz dostavljene artikle. U protivnom, NEĆEMO uvažiti reklamaciju. Zamjenu artikla moguće je obaviti u roku sedam dana od dana primitka proizvoda ako je zamjenski artikl dostupan.

OBRAZAC OD UGOVORA 

 

VRAĆANJE I ZAMJENA

U roku 14 dana od preuzimanja paketa, morate nas pismeno obavjestiti da odustajete od kupnje.

Vratite proizvod na našu adresu:

ONET digital d.o.o.

Varaždinska 116

10360 Popovec

Croatia

U slučaju mijenjanja proizvoda, potreban nam je broj proizvoda koji želite. Troškove slanja snosite Vi.  Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.